Instabox

Bokus erbjuder nu leverans via Instabox

Bokus har nu utökat sina leveransalternativ ytterligare. Sedan i slutet av juni erbjuds leverans via Instabox. För Bokus är smidiga och flexibla leveranser en viktig del i den kontinuerliga förbättringen av kundupplevelsen.

– Vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder en snabb och miljövänlig leverans tillsammans med Instabox. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra kundresan och göra det smidigare för våra kunder. Utökade leveransalternativ är ett viktigt steg i det arbetet, säger Sara Hildingsson, Logistikchef på Bokus, i ett pressmeddelande.

Just nu har Instabox fler än 2000 paketskåp

Genom flexibla leveransalternativ kan Bokus i än högre grad kan möta kunden där den är. Instabox tillhandahåller idag drygt 2000 smarta paketskåp för leveranser och finns representerade hos många av de större nätbutikerna i Sverige.

– Vi är väldigt glada över att ingå ett partnerskap med en så stark och välkänd aktör som Bokus där konsumenterna nu kan få okrångliga leveranser via våra smarta skåp. Men resan slutar inte där, utan jag ser fram emot ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans optimerar hela kundresan genom innovativa och spännande projekt tillsammans, säger David Lundqvist, Chief Commercial Officer på Instabox.