Ja, jag vill läsa boken!

Jag springer inte, jag flyr
Av Niklas Svidén

Niklas Svidéns debutroman, Jag springer inte, jag flyr, ges ut under november månad.

Använd formuläret för att visa ditt intresse, så får du en avisering via e-post så fort vi öppnar för beställningar.

Niklas Svidén författare
Författare: Niklas Svidén

Fyll i formuläret för att visa ditt intresse.

Vi meddelar dig när boken lanseras.

Ja, jag vill kunna beställa boken direkt då den lanseras!

  Antal böcker

  Antalet böcker du anger är inte bindande. Vi använder informationen för att optimera lanseringen.

  Jag godkänner att Birdie Förlag får använda dessa uppgifter för att kontakta mig i samband med lanseringen av boken "Jag springer inte, jag flyr".

  Om du upplever problem med formuläret kan du skicka ett e-postmeddelande till Magnus Berglund via sidan Kontakt.

  PS. Glöm inte att tipsa alla du känner om boken. Längst ner här på sidan finns knappar för att dela nyheten i sociala medier. Tack!
  // Niklas & Magnus

  Jag springer inte, jag flyr

  Av Niklas Svidén

  Jag springer inte, jag flyr handlar om Gustav Lindström. En medelålders man med bräcklig självkänsla som inte riktigt får livet att gå ihop. I ren panik får han för sig att börja springa, trots att det är astöntigt.

  Gustav använder träningen som ett verktyg för att reda upp i snåret att vara småbarnsförälder, yrkesverksam och lite småkänslig.

  ***

  Vem får för sig att plötsligt börja springa, utan att vara jagad? Eller är alla kraven som omger oss i det moderna samhället den nya tidens rovdjur?

  Jag springer inte, jag flyr kommer att få dig att vilja börja springa, eller känna att det är lika bra att låta bli. Den kan hjälpa en löpares omgivning att förstå vad som händer inne i huvudet på personen som ändras framför ögonen på dem, eller hjälpa löparen själv att förstå varför hen springer.

  Utdrag ur boken

  ”Börja träna?

  Att träna är onekligen billigare än landsflykt eller garderobsbyte. Mindre lockande än att jobba som clown, men å andra sidan blir det ett ekonomiskt bakslag att byta jobb. Även om Gustav ibland undrar om jobbet egentligen inte är en cirkus? Där han är clownen. Men det är kanske att dra det ett steg för långt att komma klädd som en bara för det?”

  ***

  ”När han ska starta den fjärde intervallen hindras han av en hand på ryggen. Personalen på kafeterian som ligger ungefär mitt på sträckan, i ’kurvan’, som Gustav döpt den till, har ringt säkerhetsvakterna och sagt att det är någon idiot som springer fram och tillbaka mellan incheckning och gaterna i terminal 5 iklädd löpartights.”

  Om författaren

  Niklas Svidén är född 1973 och har bott större delen av livet i Stockholm med omnejd. Hans talang för att hitta nya hobbyer är i världsklass och hans förmåga att ställa till det för sig medan han utövar dem är oslagbar.

  Jag springer inte, jag flyr är hans debutroman.

  Anmäl ditt intresse för att få möjlighet att beställa boken i samband med lansering i november.

  Vill du göra oss en tjänst? Dela den här sidan och skriv något uppmuntrande, så att fler hittar hit och får chans att läsa boken!

  Använd knapparna för att dela sidan på Facebook, Twitter, LinkedIn eller via e-post.